Om meg

Hei,

Jeg kommer aldri på noe «fiffig» å si (eller skrive for den saks skyld) når det handler om meg selv. Så istedet for å for å skrive for mye om absolutt ingenting, skal jeg fortelle om hvorfor jeg valgte å lage denne bloggen.

Jeg er mor, samboer og barnehagelærer. Jeg slutter aldri å jobbe, søke ny kunnskap, undre meg og filosofere. Ja, jeg har faktisk ADHD fir deg som leste dette og tenkte: «Enten er’a gæren eller så har’a ADHD!» Men mest av alt skyldes denne driven at jeg BRENNER for jobben min, jeg er lidenskapelig opptatt av barna mine (både de hjemme og på jobb) og jeg elsker å lære og selvfølgelig å meddele det jeg har på hjerte/hjernen. Skolegangen min har gitt meg mye, mest av alt en lidenskap som hamrer på døren; Den må ut! Samtidig som jeg implementerer mine fritidsaktiviteter og interesser i alt jeg gjør.

Denne bloggen er en måte dele min lidenskap med deg som leser, jeg har ikke alle svarene og noen av mine tanker er kanskje provoserende for noen (tenn fakkel og gå i tog… få det ut! Tenker jeg). Men det er nå sånn at vi lever i et fritt land og mine meninger er personlige og er derfor en refleksjon av meg. Du som leser bloggen har dine egne og de skal du stå for. Jeg skriver ikke blogg for å «vise» veien til et nytt og riktig (pedagogisk) liv, jeg skriver den for å dele tanker, ideer og meninger (om det jeg liker). Kanskje til og med inspirere deg til å prøve nye ting og se fra et nytt perspektiv?

Jeg håper at du,som meg, lærer noe nytt hver dag og er stolt av det!

-K