Om meg

Hei,

Jeg kommer aldri på noe «fiffig»  å si (eller skrive for den saks skyld) når det handler om meg selv. Så istedet for å for å skrive for mye om absolutt ingenting, skal jeg fortelle om hvorfor jeg valgte å lage denne bloggen.

Jeg er mor, samboer, studerer barnehagelærer (deltid)ved Dronning Mauds Minne i Trondheim, jeg jobber i barnehage som pedagogisk leder (konstituert). Jeg er en av de som aldri slutter å jobbe, mye av dette skyldes jo selvfølgelig at jeg studerer det faget jeg jobber med. Men mest av alt skyldes det at jeg BRENNER for jobben min, jeg er lidenskapelig opptatt av barna mine (både de hjemme og på jobb). Skolegangen min har gitt meg mye, mest av alt en lidenskap som hamrer på døren; Den må ut!

Denne bloggen er en måte dele min lidenskap med deg som leser, jeg har ikke alle svarene, det mine meninger er personlige og er derfor en refleksjon av meg. Du som leser bloggen har dine egne og de skal du stå for. Jeg skriver ikke blogg for å «vise» veien til et nytt og riktig pedagogisk liv, jeg skriver den for å dele tanker, ideer og meninger.  Kanskje til og med inspirere deg til å prøve nye ting og se fra et nytt perspektiv?

Jeg håper at du,som meg, lærer noe nytt hver dag og er stolt av det!

-K