Om meg

Hei,

Jeg kommer aldri på noe «fiffig» å si (eller skrive for den saks skyld) når det handler om meg selv. Så i stedet for å for å skrive for mye om absolutt ingenting, skal jeg fortelle om hvorfor jeg valgte å lage denne bloggen.

Jeg er mor, samboer, utdannet barnehagelærer, styreleder i et bakeri og politisk engasjert i Sandnes Høyre. Jeg slutter aldri å jobbe med mine hjertesaker, søke ny kunnskap, undre meg og filosofere over saker som berører meg. Men mest av alt skyldes denne driven at jeg BRENNER for barn og oppvekst, jeg er lidenskapelig opptatt av at alle barn skal ha en god oppvekst og en sjanse til å bli det de vil. Skolegangen min og mitt politiske engasjement har gitt meg mye, mest av alt en lidenskap som hamrer på døren; Den må ut!

Denne bloggen er en måte dele min lidenskap med deg som leser, jeg har ikke alle svarene og noen av mine tanker er kanskje provoserende for noen («tenn fakkel og gå i tog… få det ut!» tenker jeg). Men det er nå sånn at vi lever i et fritt land og mine meninger er personlige og er derfor en refleksjon av meg. Du som leser bloggen har dine egne meninger og de skal du stå for. Jeg skriver ikke blogg for å «vise» veien til et nytt og riktig pedagogisk eller politisk liv, jeg skriver den for å dele tanker, ideer og meninger (om det jeg er interessert i). Kanskje klarer jeg til og med inspirere deg til å prøve nye ting og se fra et nytt perspektiv?

Jeg håper at du, som jeg, lærer noe nytt hver dag og er stolt av det!

-K