Refleksjoner, Samfunn

Det er farlig det!

Det er mye som er farlig her i verden… Men når det blir full oppstandelse fordi en styrer i barnehage nekter å ta inn uvaksinerte barn blir jeg litt paff. Jeg har full forståelse for at mennesker som har ansvar for andres barn ikke ønsker å utsette disse for fare, jeg har derimot null forståelse for de som velger og utsette sitt eget og andres barn for fare. Når begrunnelsene bygges på useriøse fakta og synsing som: «kroppen kan bekjempe meslinger selv.» «Vaksiner er ikke naturlige.» osv.

Hvis kroppen hadde klart å bekjempe dette selv, hvorfor døde så mange av meslinger, kopper og kolera før i tiden? Hvorfor er det bedre at barnet ditt blir angrepet av sykdommen med all sin kraft og ikke bare får en liten lett bekjempelig smule av sykdommen i kroppen. Hvorfor vil du risikere barnets liv istedenfor lett feber og ubehag en dag eller to? HVORFOR VIL DU RISIKERE MITT BARNS LIV FOR DITT NEW-AGE SYN?

For hva skjer når mange nok ikke vil vaksinere barna sine? I USA har anti-vaksine bevegelsen sørget for at meslinger (som var erklært utdødd i 2000) har blomstret opp igjen. Og det som er trist med dette er jo at disse geniale menneskene som tror på urte-te og kroppens eget forsvar må inn på sykehuset med de stakkars barna sine for å få hjelp av den moderne medisin som foresatte er sånn imot. I tillegg til dette dras sykdommer som er fatale for mennesker med nedsatt immunforsvar inn der vi finner dem med nedsatt immunforsvar…

OPPSUMMERT

Antall personer som ble smittet av meslinger i Europa steg med 400 prosent i 2017, opplyser Verdens helseorganisasjon. 35 personer døde av sykdommen. Den farlige sykdommen dukket også opp igjen i USA i år. En hovedårsak er at færre er vaksinert.

  • 29. januar kl. 02:12 Meslingutbrudd brer seg i USA Mesling-utbruddet nordvest i USA har til nå ført til at 35 mennesker i delstatene Oregon og Washington er blitt syke, skriver nyhetsbyrået AP. De fleste er barn under 10 år. Smitten sprer seg fordi bare 78 prosent er vaksinert i flere av områdene.
  • 26. januar kl. 01:56 Stort meslingutbrudd i USA I delstaten Washington i USA er det erklært unntakstilstand etter et meslingutbrudd som har gjort mer enn 24 mennesker syke, melder nyhetsbyrået AFP. De fleste syke er barn. Sykdommen var erklært utdødd i 2000, men har nå blomstret opp igjen
  • 29. november 2018 kl. 20:17 Slår meslingalarm Vaksineskepsis i rike land har bidratt til en kraftig økning i antallet meslingtilfeller i verden, viser en rapport fra Verdens helseorganisasjon. I 2017 ble 110.000 dødsfall tilskrevet den svært smittsomme sykdommen – en økning på 30 % fra året før. (Hentet fra NRK.no

Det som er skummelt er at de som allerede har vaksinert seg også kan bli smittet når vi får større utbrudd. Jeg vaksinerte ungen min mest fordi jeg er en egoistisk mor som ikke vil oppleve den forferdelige sorgen som følger med tapet av det kjæreste jeg har. Men også fordi jeg anser det som min plikt å beskytte henne mot de farene som kan sette hennes liv og andres i fare. At andre rundt meg prøver å lure meg og seg selv meg at det går over av seg selv, den går jeg ikke på! Jeg har lest nok historie, jeg vet hvorfor jeg vaksinerer, jeg vet hva som skjer når vi ikke gjør det! Er ikke poenget at vi skal lære av fortiden, ikke gjenoppleve de grusomhetene som folk måtte lide seg gjennom!?

Eller så kan du jo ta dette «meket» (sorry, men jeg blir litt forbanna) av et menneske, skuespiller Sølje Bergman:

«Bergmans tre barn, på 3, 5 og 7 år har kun fått to vaksiner, polio og stivkrampe. Hun mener det ikke er farlig for barna å få, blant annet, meslinger. 

– Jeg er ikke redd for at mine barn skal få meslinger. Vi har sykdommer, som meslinger, av en grunn, og det er fordi barna skal gjennom det. For et lite barn mener jeg det først og fremst er følgesykdommene som kan være farlig, og det håper jeg selvfølgelig ikke skjer noen, sier hun.» 
(Hentet fra: https://www.tv2.no/a/6553294/ )

Hun håper at det ikke skjer… Og hun mener at sykdommer som meslinger gjør mindre skade i kroppen enn kjemikaliene som er i vaksinen, meslinger, polio og kolera er der for en grunn (ja! for å ta livet av deg og smitte flest mulig slik at patogenet kan fortsette sin absurde sirkel av død og elendighet).. Så vidt jeg vet er det særdeles få som dør av vaksiner, det jeg også vet er at disse sykdommene rammer små barn hardest og har OFTE fatale følger og for ikke å snakke om følgesykdommene (som du unngår når du vaksinerer, JUST SAYING)!

Vet du forresten hva en «jernlunge» er? Det var det folk som ble rammet og lammet av polio måtte bo i når de hadde «bekjempet» sykdommen på egenhånd.


Paul Alexander (70) har levd i en jernlunge siden han var 6år (da han fikk polio). Nå ber han om hjelp fordi de har sluttet å produsere delene til jernlungen som holder liv i ham.

Jeg så et intervju om anti-vaksine der en Afrikansk lege forklarte forskjellene på Vestlig vaksine forståelse og Afrikansk. I Afrika står de i kø i mange timer for å få vaksiner, det er ingen som kvier seg mot å vaksinere seg. Det er fordi de ser disse forferdelige sykdommene, de opplever dem og hvordan de frarøver deg dine nærmeste! De vet at kroppen ikke bekjemper dette selv og at uten vaksine er det som å spille russisk rulett med livet. Vi har opplevd dette på kroppen, men det er så lenge siden at de som så det er ikke med oss lenger. Vi er blitt så naive og blinde på vårt eget velferdssamfunn at vi faktisk ikke skjønner alvoret. Det alvoret som de i Afrika og andre U-land ikke ønsker å oppleve.

Det er få av oss nå som forstår dette og kan tenke oss hvordan dette var! Dette er jernlungene de brukte til behandling av Polio rammede barn i USAs verste polio utbrudd!

Når Einstein sa at 3 verdenskrig blir bekjempet med klubber og stein (noe i den duren), tviler jeg på at han mente av vi kom til å sprenge hverandre tilbake til steinalderen.. For det virker nemlig som at vi blir dummere for hver gang vi får det enklere… Jo mer hjelpemidler og tekniske dippedutter vi har, mister vi grepet rundt den virkelighet som er utenfor vårt samfunn, vi blir mer idealistiske og mindre realistiske. TE KAN IKKE REDDE DEG! DU BLIR IKKE MODIG AV Å DRIKKE KNUST TIGER! Dette er til og med teit i anti-vaksine folkenes ører, drikk most tiger bli tøff… Vel hvis du, mitt kjære anti-vaksine med menneske, synes tanken om most tiger er tåpelig… så kan du jo snu litt på flisa å reflektere litt over hva vi synes om din «moste tiger» teori!

Enten får dere vaksinere dere, ellers så får dere godta at vi andre kan velge å ha dere i barnehagen på like linje som dere kan velge å utsette dere selv for fare! Det som er synd er at alvoret ikke kommer til å synke inn før det er for sent! Og det stikker litt i hjertet for du har vel egentlig et like egoistisk mamma-hjerte som meg?!? Forskjellen på oss er at jeg ikke utsetter ditt barn for fare, men det gjør du mot mitt!

GOD HELG!

-K

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *