Meg

Hjemmet!

Hei,

Jeg tenkte å dele litt bilder av det jeg har bedrevet tiden med i det siste (utenom bachelor tenking og jul).

Vi har fått skikkelig orden på stua:

Og utestua:

Reinsdyret er laget av gamle stubber og pinner. Dette var en fatal feilvurdering fra vår side så jeg anbefaler på det sterkeste at dere unngår morkne og våte treverk hvis dere vil lage noen selv😂

Vi har tatt og ned julepynten:

Stativet på bordet er kjøpt på Clas Ohlsson og jeg kjøpte en sort gardinstang på IKEA for å få lengden som passet bordet. Super koselig og veldig fint! Min kjære samboer vær litt redd for at jeg skulle ha den oppe hele året😂 Men da kunne jeg jo ikke hengt opp de fine glasspære-lampene mine, og det går jo ikke!

Disse fikk jeg for 100,- pr stykk(kosta egentlig 499,-) hos Kid (det lønner seg å se etter tilbud). Det var medlemstilbud vel og merke men jeg meldte meg bare inn mens jeg var i butikken (takk og pris for 4G nett på mobilen).

Nå er det snart nytt år og jeg gleder meg til å begynne på bacheloren (og bli ferdig med den), være på jobb med gode kollegaer og ungene!

Ha en fin dag videre!

-K

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *