Meg

Glem julestress!

Hei, som sykemeldt har jeg vært inaktiv både fysisk og psykisk en stund, det betyr at jeg ikke har hatt så mye lurt å skrive om… Jeg gidder ikke skrive bare for å fylle siden min.

Det har også vært travelt med praksisrapport skriving, kompensatorisk oppgave og forberedelse til bachelor oppgaven. Jeg er og styreleder i Brygge Bakeren Hommersåk og er ansvarlig for markedsføring (dette gjør jeg på kveldstid, i pausene eller på søndager). Nå som jeg har vært ute av rutiner og gikk rett inn i praksis etter sykemelding kan en jo si at jeg har falt litt ut av det meste av rutiner og struktur. Julen er travel i et bakeri, den er utrolig koselig i barnehagen og ikke eksisterende for en student! Jeg har ikke jule-stress!

Men i dag hadde jeg noe som minnet mer om akutt hjerne-havari! Der jeg satt med arbeidskissa til bachelor! Jeg skulle svare på hvilken problemstilling jeg hadde valgt, metoder, tema og prosjektittel!? Forslag til litteratur???

«Abonnenten har slått av hjernen og kan ikke nås for øyeblikket!»

Bare det å besvare en arbeidsskisse uten og ha fått veiledning er jo som å besvare på MENSA testen i det du åpner øynene om morgenen… Jeg er kjap og multitasking er noe jeg har finpusset de siste årene, men det å formulere beskrivende ord på et A4 ark viste seg og være en skikkelig utfordring. Jeg vet jeg vil skrive om noe samfunns-politisk, rettet mot kvalitet i barnehagen (selvfølgelig må jeg skrive om noe ingen andre skal skrive om…. fordi jeg kan jo ikke gjøre det enkelt).

Heldigvis for meg (les husfreden) fikk jeg formulert meg og landet på kommunens kvalitets-satsning. Jeg gleder meg til første veiledning slik at jeg får kommet skikkelig igang! Det blir kanskje noen frustrerte poster fremover, men nå får jeg endelig skrevet (mye) om det jeg virkelig brenner for! Og forhåpentligvis vil mitt noe spesielle valg av prosjekt være like bra som jeg håper. Nå skal jeg ta strukturering og multitasking til et nytt nivå slik at jeg får gjort alt jeg skal og samtidig ta vare på familien min!

Ha en fin kveld alle sammen!

-K

1 thought on “Glem julestress!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *