Praksis

Jeg gikk en tur på stien..

Hei,

I dag har vi vært på sopptur i nærmiljøet! Vi fant både kantareller og brunsvart rørsopp (denne har jeg aldri smakt før).

Jeg ble ganske overrasket over hvor vanskelig det var å finne kantarell, vi måtte fysisk grave etter den! Så d var ikke som jeg hadde sett for meg. Men vi fant ganske mange.

Jeg er ikke vant til å plukke sopp, ingen av foreldrene mine har gjort det. Men jeg har alltid synes at det er en spennende aktivitet (selv om det er ganske skummelt også). Spennende er vel ikke det ordet folk tenker sånn umiddelbart når de hører sopptur, men det er noe med det å tråkke i skogen med kaffe og mat … du er liksom litt på skattejakt! Lukas var kjempe stolt hver gang han fant noe!

Det er en kjempe fin familieaktivitet som inkluderer både store og små. Det er også kommet en digital soppkontroll app som du kan laste ned! Den var super å bruke, men du må belage deg på venting. Ellers gjelder jo regelen: ikke plukk noe du er usikker på!

Håper dere har en like fin lørdag som meg🍄

-K

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *