Praksis

Hva har vi gjort?

God morgen,

Nå var barna dratt til sine andre respektive foreldre. Vi har hatt to opplevelsesrike uker med ungene, vi har kjørt gjennom 11 fylker og x antall kommuner!

Vi har hatt fokus på å spare penger og ikke gå helt bananas fordi det er ferie, men heller vise dem alt du kan ta deg til i vårt fantastiske land (når det er Syden vær). Så vi har altså reist rundt i bilen, med telt og mye motivasjon (godis). Barna har vært eksemplariske og har snakket om alt de har opplevd flere ganger.

Hunderfossen er på delt første plass med telting.

Eidsvollsbygningen

Hardangervidda

Gol stavkirke, her må du faktisk betale for å komme inn.
Winston Churchill
Vøringsfossen
Utsikten fra teltet! Sæbø Camping anbefales!
Folgefonna isbreen

Folgefonna og fossene har også satt spor.

Uken hjemme har vi badet, fisket, plukket MASSE bær, laget syltetøy, laget pom-pom teppe, gått turer, fisket etter krabber og spilt spill.

Eye found it! Anbefales som et supert familiespill.

I fjor opplevde vi Norges ferie som dyrt og kaldt. Så vi kan takke værgudene for at vi har fått til å gi ungene en ferie uten å måtte bruke mye penger på underholdning. Naturen og alle stedene vi har vært på har gitt inspirasjon til lek og fantasi.

Er dette standarden på sommeren fremover vil jeg anbefale biltur i det ganske land! Bare ha med deg mat i bilen, musikk og bruk omgivelsene til inspirasjon for samtaler med barna. Blir podden bilsyk? Vi har en som kan ta bilsyke tabletter og ei som ikke kan, da ble reisebånd redningen for minstejenta. Det er jo ingen hemmelighet at veiene i innlands-Norge er svingete.

Disse må du ha!

Vi har brukt mindre enn budsjettet 12000 kr på denne turen og det føles ut som om det burde kostet mer (hvis du skjønner hva jeg mener)?

Nå er det «voksen» ferie og vi skal fikse hagen og male (jippi)…

Ha en god dag!

-K💋

2 thoughts on “Hva har vi gjort?

  1. Nydelig ferie😍 Dåkke har vært supergode! Kan tenka meg at ungene syns dette va kjekt♥️

    – Andrea

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *