Praksis

Veien hjem

God morgen!

Da var vi kommet hjem igjen etter en tur som kan beskrives som sør-Norge rundt. Vi har kjørt gjennom 11 fylker og enda flere kommuner på bare 4 dager.

Vi har vært i Hunderfossen familiepark i Lillehammer. Det var en fantastisk dag, med troll og mye Ivo Caprino. Det beste var at vi kunne ha med oss valpen! Det gjorde at vi kunne bruke så mye tid vi ville uten å måtte skynde oss tilbake. Det var også gassgriller stående som vi kunne grille på, det gjorde at vi sparte ca. 700kr i mat (for maten på stedet var dyr).

Det kostet 50kr å leie tralle en hel dag, den ble god å ha for valpen også.

Det eneste jeg kan si noe på vær varmen, vi gikk på en overskyet dag og selv då var det godt over 24 grader! Når solen tittet frem var det som om vi ble lagt i en høyfjellssol (for de av dere som husker hva den «tryne» grillen er). Så skal du gå i park bør du gå når det ikke er fint vær, men heller når det er skyet og opphold.

Da vi skulle hjem hadde jeg begynt å utvikle en grei forkjølelse og telting ble derfor uaktuelt (i tillegg til at camping på Sørlandet i kommer under 350kr natten for telt). Vi bestemte oss derfor for å kjøre direkte fra Hamar til Hommersåk, en 8 timer og 15 minutters kjøretur. Det ble en 12 timer og 35 minutters kjøretur, takket være tålmodige unger og MANGE stopp ble ikke dette en grusom opplevelse for store og små!

Vi stoppet innom Eidsvollsbygningen (mest for min del, men ungene likte det også).

Vi badet langs E16.

Og på utsikten over Kvinesdal.

På forhånd hadde vi gått til innkjøp av MYE chips, snop og brus. Dette prosjonerte vi i små ziplock poser slik at vi hadde nok å tilby på de trauseste strekningene. Vi spilte Markus og Martinius til vi voksne holdt på å gå fra forstanden! Men vi kom oss hjem med livet i behold!

Neste uke er det voksenferie som står for tur og da skal vi til Jotunheimen nasjonalpark og trø!

Ha en strålende dag!

-K💋

3 thoughts on “Veien hjem

  1. Åååå lille Nessi sov godt oppi trallå 😍☀️ Såg ut som ein knallkjekke tur vennen 😍😍 kjekt å ha dokker hjem igjen og då 😁☀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *