Meg

Hva har jeg gjort??

Hei,

Så i dag har jeg gjort noe usedvanlig dumt.. hele dette året har mine gode medmennesker på jobb gått rundt å snakka om Trolljegerprøven (noe jeg ikke hadde lyst til å ta del i). Men på lederdagen i dag fikk empatien overtaket og jeg sa ja til å overta plassen til ei som ABSOLUTT ikke ville! *DARN YOU EMPATI*!

Nei, egentlig ikke…

Jo da, så jeg (som ikke har trent siden februar) sa «Jeg gjør det for deg!» og tenkte ikke noe mer over det de neste 30 sekundene, da ble det liksom litt synd på meg (synes jeg). For jeg HATER å være kald, svømme i møkk og løpe i skauen uten mål og mening.. Altså jeg misliker alt Trolljegeren er.. Jeg får ikke en boost av å være skitten, flyte i vann fylt til randen av gudene vet hva (sikkert bæsj, salmonella, norsk-versjon av ebola og alt som er galt med verden)! For så å klatre opp et tau (som jeg må klatre ned igjen, fordi det er jo kjempe kult), opp en vegg, over en tømmerstokk, under regnbuen for så å IKKE finne gullgryta…

Dette er ikke helt min greie..

Jeg er mer som et hamster, jeg trives best på mølla omringet av vekter og svette personer..

Men livet er visst mer spennende utenfor komfort sonen så kanskje jeg får en bedre livskvalitet etter lørdag? Hvem vet… Det jeg vet helt sikkert er at jeg ikke kommer til å finne kondisen eller utholdenheten i løpet av tre dager *JIPPI*!

Og ikke nok med det.. i dag tidlig våknet jeg kl. 04.35 for finne en stakkars liten spettmeis på terrassen, den hadde flydd i ruta og var ikke helt ok.. så jeg gjorde det enhver sympatisk person ville gjort, jeg tok den inn. Ga den vann, mat og brukte 20 minutter på å få den på stell.

Men da jeg virkelig hadde troen på at den skulle klare seg.. døde den bokstavlig talt i hånda mi! Jeg var lei meg i flere timer.. og tenker faktisk litt (for mye) på den enda..

Men jeg sendte den med dattera mi i en plastpose til barnehagen sånn at de kunne få studere den.. jeg hadde glemt å instruere samboeren min om at den skulle «begraves» der! Så jeg fikk den tilbake da datteren min kom hjem fra barnehagen, den var jo tross alt hennes og det du tar med i barnehagen må du ta med hjem.. *note to self* si klart og tydelig ifra om at endestasjonen er barnehagen,neste gang du ønsker å la barna delta i utforskning og studering av avdøde(kortvarige «kjæledyr»).

Ha en bedre kveld enn meg (som svømmer i selvmedlidenhet)!

-K

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *