Skole

Jeg glemte…

Genseren min..

Hei!

Jo da, jeg husket både sokker og truser denne gangen.. Men den eneste genseren jeg hadde tenkt til å ta med meg til Trondheim… den ligger i bilen og godgjør seg på Sola…

Heldigvis spilte dette liten rolle i med tanke på den skriftlige eksamen i dag! Midlertidig hjernesvikt og tidløsing på rundt 1,5time handler lite om en genser på Sola.. jeg kom i mål og svarte etter beste evne, så får det gå som det går! Matteoppgaven var hvertfall gøy og jeg burde nok kanskje begynt på den først;)

Men nå er det blikket og tankene rettet mot muntlig eksamen som jeg gleder meg MASSE til!

Morgen er siste turen til skolen for i år! Skal bli godt med sommerferie etter hjemmeeksamen neste uke!

God natt!

-K

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *