Skole

Eksamen!!

Hei,

Det blir et kort innlegg i dag for i morgen er det nemlig skriftlig eksamen i STM og på fredag er det muntlig. Jeg pakker og prøver å bli klar til å dra til Trondheim i kveld!

Jeg er kronisk glemsom, noe som er SYKT irriterende.. særlig når du står der om kvelden etter 3 timer med reise trett og generelt gretten på livet, og så innser du at glemte å ta med truser denne gangen, sist gang var det sokker… gangen før det truser igjen.. før det var det begge deler… Andre året var det sokker, truser og toalettveska… Som livets sirkel… Det jeg glemmer uten unntak er termokoppen som sikrer meg kaffe for 10kr og ikke 21kr… så jeg kjøper en ny hver gang og har derfor rundt 15stk liggende hjemme…

Men ikke denne gangen!

jeg sliter med å velge antall bøker som jeg skal ta med…

Too much??
Litt flaut å makse koffert-vekta på grunn av bøker som jeg ikke får lese i uansett…

Nå er jeg ganske sikker på at alt som er nødvendig er pakket og klart… utenom bok-dilemma… men av de aller høyst nødvendige tingene hvertfall! Og vet du hva? Jeg gleder meg til muntlig eksamen og gruer meg ganske lite (akkurat nå) til den skriftlige. Men det jeg faktisk GLEDER meg til er at disse to dagene markerer et gigantisk steg mot slutten av tredje året som barnehagelærer student ved Dronning Mauds Minne, JEG HAR ETT ÅR IGJEN!

O*M*G

Jeg gleder meg til å bli ferdig og begynne nedtellingen til jeg kan starte på Mastergraden! Jeg kommer sikkert til å være en evighetsstudent helt til jeg finner en stilling som gir meg nok kraft til å få mine medborgere i det ganske land til å forstå… Forstå hvorfor denne profesjonen er så viktig, hvorfor vi trenger private barnehager, hvorfor barnehagene ikke skal være premissmottakere på alle nivå.. Jeg lover at jeg skal blogge om alle temaene seinere, jeg må bare bli ferdig med eksamen først 😉

 

Ha en strålende dag, hvor enn du befinner deg og til alle mine medstudenter rundt omkring: LYKKE TIL PÅ EKSAMEN! DU KAN MER ENN DU TROR!

-K

2 thoughts on “Eksamen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *