Skole

Sol+lesing=MENTALE HUSTEGNINGER

Hei,

Håper dere har hatt en flott 17.mai feiring! Jeg gikk i barnetoget med mini og hadde lunsj hos svigers! Hunden kom i den lokale avisa..

Og vipps så var jeg tilbake til bøkene.. Det er rart med eksamenslesing, det du tenker ikke er så viktig.. det kommer du garantert opp i! Men jeg kan ikke lese og notere alt fra bøkene, derfor prøver jeg heller å huske det vi har snakket om i forelesninger og knytte litt mer detaljer fra boka til det.

Så mens jeg sitter her og leser i sola,lager jeg mentale kart som skal hjelpe meg å huske.. særlig når jeg står foran 2 sensorer i muntlig! Du har sikkert lest eller hørt om disse huske-kartene og tenkt at det ikke er noe for deg. Men det er veldig enkelt og handler om å knytte teorien til følelser!

Ta for eksempel «Semantikk», her forestiller jeg meg at jeg er i huset jeg vokste opp i, at jeg går ned en sement kjeller (semantikk), inne der finner jeg en gripetang (begreper) og sånn fortsetter jeg!

Jeg anbefaler dere å prøve!

Nå skal jeg lese og «tane» videre;)

-K

1 thought on “Sol+lesing=MENTALE HUSTEGNINGER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *