Skole

Studentlivet!

Hei!

Da var sola fremme igjen etter en heftig nedbørsdag i går. Jeg fikk ikke lest til eksamen i går fordi begge ungene var hjemme fra skole og barnehage. Jeg får fort dårlig samvittighet og blir en smule amper hvis jeg prøver å lese med dem rundt meg. Bedre å bruke tiden sammen med dem når vi har mulighet, enn å sitte å bjeffe med nesa i ei så tørr bok at du føler hjernen blir til støv!

Jeg leser til eksamen i STM (SPRÅK, TEKST & MATEMATIKK). Jeg er veldig glad i å tilegne meg faglig dybde, men av og til lurer jeg på om de som har skrevet disse bøkene gjør det vanskelig fordi de kan? Dette gjør meg selvfølgelig litt små sur når jeg leser et avsnitt som fint kunne vært omformulert til maks TRE setninger! Det hjelper ikke på at jeg er omringet av et «støtteapparat» som snorker, hyler og knurrer i søvne. Mens jeg desperat prøver å gjør semantisk-assosiative nettverk til noe en menneskelig hjerne skal huske om 3 uker!

Han her snorker når han er våken også..

Han uler og smatter i søvne…

Jeg får hvertfall øvelse i både konsentrasjon og tålmodighet! Godt det er sol ute!

Ha en strålende dag videre!

-K

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *